Tarteletter med kylling og champignon
SPONSORERET indhold

Tarteletter med kylling og champignon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre og velsmagende tarteletter - præcis som saglig oldemor ville havde lavet dem.

01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

ca. 250 g kogt kyllingekød uden skind og ben
250 g små champignoner
50 g smør
2 spsk. mel
ca. 2½ dl kyllingesuppe
salt og peber
10 tarteletter
paprika
lidt hakket persille
Sådan koger du kyllingen:
1 kylling
1 l vand
salt
1 tsk. peberkorn
urter til kogning f.eks. porretop, gulerod, selleritop og 1 lille laurbærblad

  1. Skær kødet i mindre stykker. Gør svampene i stand, skær dem i kvarte og rist dem i smørret. Drys mel over svampene, rør indtil det hele er godt blandet, og tilsæt varm kyllingesuppe under omrøring.
  2. Kog saucen igennem, og smag den til med salt og peber. Læg låg fyldet, og hold det varmt ved ca. 65 gr. i ovnen.
  3. Lun tarteletterne, og anret dem med et drys paprika og lidt grønt på toppen.
  4. Sådan koger du kyllingen:
  5. Kom kyllingen i en gryde. Tilsæt vand salt, peber og urter, og kog det hele op. Dæmp varmen, og fjern skummet. Kog kyllingen ca. 1 time, eller til kødet slipper benene.
  6. Læg kyllingen til afdrypning i et dørslag. Si suppen, og stil den koldt, til fedtet på overfladen kan fjernes.
  7. Fjern fedt og skind på den lunkne kylling, og pil kødet fra benene. Kasser skind og ben, og køl kødet af.