SPONSORERET indhold
Tarteletter med kylling og champignon
Lækre og velsmagende tarteletter - præcis som saglig oldemor ville havde lavet dem.
10 stk.
Ingredienser
ca. 250 g kogt kyllingekød uden skind og ben
250 g små champignoner
50 g smør
2 spsk. mel
ca. 2½ dl kyllingesuppe
salt og peber
10 tarteletter
paprika
lidt hakket persille
Sådan koger du kyllingen:
1 kylling
1 l vand
salt
1 tsk. peberkorn
urter til kogning f.eks. porretop, gulerod, selleritop og 1 lille laurbærblad
- Skær kødet i mindre stykker. Gør svampene i stand, skær dem i kvarte og rist dem i smørret. Drys mel over svampene, rør indtil det hele er godt blandet, og tilsæt varm kyllingesuppe under omrøring.
- Kog saucen igennem, og smag den til med salt og peber. Læg låg fyldet, og hold det varmt ved ca. 65 gr. i ovnen.
- Lun tarteletterne, og anret dem med et drys paprika og lidt grønt på toppen.
- Sådan koger du kyllingen:
- Kom kyllingen i en gryde. Tilsæt vand salt, peber og urter, og kog det hele op. Dæmp varmen, og fjern skummet. Kog kyllingen ca. 1 time, eller til kødet slipper benene.
- Læg kyllingen til afdrypning i et dørslag. Si suppen, og stil den koldt, til fedtet på overfladen kan fjernes.
- Fjern fedt og skind på den lunkne kylling, og pil kødet fra benene. Kasser skind og ben, og køl kødet af.