SPONSORERET indhold
Tarteletter med rejer, ærter og dild
En god gammel klassiker fra mormors køkken, der vækker jubel til hverdag såvel som til fester.
6 personer
Ingredienser
1½ dl bouillon
1 dl tør hvidvin
1½ spsk. majsstivelse
1½ dl piskefløde
2-3 spsk. hakket dild
salt, peber
½ tsk. sukker
200 g ekstra store grønlandske rejer, optøede
100 g ekstra fine ærter fra frost
6 tarteletter
Pynt:
dild og citronskiver
- Bring bouillon og hvidvin i kog. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog kort igennem. Smag til med dild, salt, peber og sukker. Kom rejer og ærter i, og varm dem højst 1 min. Du kan også varme ærterne i saucen og pynte med kolde rejer.
- Varm tarteletterne i ovnen.
- Fyld tarteletterne med stuvningen. Pynt med dild og citronskiver.