Tarteletter med rejer, ærter og dild

Foto: Mikkel Adsbøl

Tarteletter med rejer, ærter og dild - opskrift fra Hendes Verden

Tarteletter med rejer, ærter og dild

En god gammel klassiker fra mormors køkken, der vækker jubel til hverdag såvel som til fester.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer
Ingredienser

1½ dl bouillon
1 dl tør hvidvin
1½ spsk. majsstivelse
1½ dl piskefløde
2-3 spsk. hakket dild
salt, peber
½ tsk. sukker
200 g ekstra store grønlandske rejer, optøede
100 g ekstra fine ærter fra frost
6 tarteletter
Pynt:
dild og citronskiver

  1. Bring bouillon og hvidvin i kog. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog kort igennem. Smag til med dild, salt, peber og sukker. Kom rejer og ærter i, og varm dem højst 1 min. Du kan også varme ærterne i saucen og pynte med kolde rejer.
  2. Varm tarteletterne i ovnen.
  3. Fyld tarteletterne med stuvningen. Pynt med dild og citronskiver.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tarteletter og Forret