Tarteletter med tun
SPONSORERET indhold

Tarteletter med tun

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

1/2 løg
1 æble
1 tsk karry
10 g smør
1 dåse tunfisk
2 dl Karolines mælkesovs 4%
125 g hel spinat (frisk eller fra frost)
evt. 1 spsk rosiner
evt. 1 spsk mandler
salt og peber
tarteletter

  1. Sauter finthakket løg og æble i smør i en gryde og tilsæt karry.
  2. Lad det simre under omrøring og tilsæt mælkesovs. Varm det igennem under omrøring og smag til med salt og peber.
  3. Tilsæt spinat og afdryppet tunfisk. Varm det igennem og fordel fyldet i varme tarteletter.
  4. Drys evt. med rosiner og grofthakkede, ristede mandler.