Tatar af fersk og røget laks med æble og peberrodscreme
SPONSORERET indhold

Tatar af fersk og røget laks med æble og peberrodscreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
150 g laksefilet
75 g røget laks
1 tsk dijonsennep
1 tsk citronsaft
1 spiseæble (meget små tern)
1-2 spsk fintsnittet purløg
salt og peber
2 spsk cremefraiche
1 tsk revet peberrod
Tilbehør:
rucola
ristet rugbrød

  1. Hak de to slags laks groft med en skarp kniv og vend dem sammen med sennep, citronsaft, æble, purløg, salt og peber.
  2. Anret tataren på to tallerkener – brug evt. en lille metalring til at forme den med.
  3. Smag cremefraichen til med peberrod, salt og peber og fordel det ovenpå.
  4. Server med skyllede rucolablade og ristet rugbrød.