SPONSORERET indhold
Teriyakilaks med nudler i grøn te
4 |
Total: 25 min
Ingredienser
4 laksefileter a 100 g
1/2 dl teriyaki sauce.
250 g ægnudler
grøn te.
300 g tangsalat
1 tsk sort sesam.
2 store avocado
2 spsk limesaft.
Ærteskud.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:646 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:21 %
-
Kulhydrat:48 %
Sådan gør du
Hæld teriyaki over laksen og lad det trække 15 min.
Kog nudlerne som anvist i letsaltet vand tilsat et brev grøn te.
Hæld vandet fra, bland med tang og drys med sesam.
Skær avocadokødet i tern og dryp med limesaft.
Grill eller steg laksefileterne ca. 4 min. på hver side. Servér med nudler og avokado og drys med ærteskud.
TIP
Tangsalat fås hos fiskehandleren og i supermarkeder med fiskeafdeling.