SPONSORERET indhold
Thaikylling i kokos og karry
(4 pers.)
Ingredienser
1 ds. kokosmælk (400 g)
1-2 spsk. rød karrypasta
1 dl kraftig bouillon
4 spsk. fishsauce el. sojasauce
2 spsk. lime- el. citronsaft
1 tsk. sukker
500 g kyllingefilet
250 g grønne bønner
2 forårsløg
evt. 2-3 spsk. friske korianderblade
50 g cashewnødder
Tilbehør:
kogte ris
- Kog kokosmælken op. Kom rød karrypasta i. Tilsæt bouillon, fishsauce, limeeller citronsaft og sukker. Kom tern af kyllingefilet i. Kog det sammen ca. 10 min. under låg.
- Nip bønnerne, og kog dem 5-6 min., afdryp dem, og fordel dem over retten. Drys med snittet forårsløg og koriander. Rist cashewnødder på en tør pande, og drys dem over. Server ris til.