Thaikylling i kokos og karry
SPONSORERET indhold

Thaikylling i kokos og karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

1 ds. kokosmælk (400 g)
1-2 spsk. rød karrypasta
1 dl kraftig bouillon
4 spsk. fishsauce el. sojasauce
2 spsk. lime- el. citronsaft
1 tsk. sukker
500 g kyllingefilet
250 g grønne bønner
2 forårsløg
evt. 2-3 spsk. friske korianderblade
50 g cashewnødder
Tilbehør:
kogte ris

  1. Kog kokosmælken op. Kom rød karrypasta i. Tilsæt bouillon, fishsauce, limeeller citronsaft og sukker. Kom tern af kyllingefilet i. Kog det sammen ca. 10 min. under låg.
  2. Nip bønnerne, og kog dem 5-6 min., afdryp dem, og fordel dem over retten. Drys med snittet forårsløg og koriander. Rist cashewnødder på en tør pande, og drys dem over. Server ris til.