SPONSORERET indhold
Thaisalat med hakket kylling og frugt
4 personer
Ingredienser
400 g hakket kylling
1 spsk. olie
4 forårsløg
1 lille spidskål
4 spsk. sojasauce
1-2 spsk. fishsauce
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. sukker
evt. 1 tsk. sambal oelek
1 rød peber
4 blommer
2 kiwifrugter
4 spsk. peanuts
1 spsk. friskhakket mynte
Tilbehør:
fuldkornsægnudler
- Svits kødet i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Snit forårsløgene og spidskålen. Svits det med et par min.
- Tilsæt sojasauce, fishsauce, limesaft, sukker og evt. sambal oelek, og lad retten simre under låg ca. 5 min.
- Server retten med strimler af rød peber, blommebåde, tern af kiwi og peanuts over. Pynt med mynte. Server nudler til.