Thaisalat med hakket kylling og frugt
SPONSORERET indhold

Thaisalat med hakket kylling og frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g hakket kylling
1 spsk. olie
4 forårsløg
1 lille spidskål
4 spsk. sojasauce
1-2 spsk. fishsauce
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. sukker
evt. 1 tsk. sambal oelek
1 rød peber
4 blommer
2 kiwifrugter
4 spsk. peanuts
1 spsk. friskhakket mynte
Tilbehør:
fuldkornsægnudler

  1. Svits kødet i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Snit forårsløgene og spidskålen. Svits det med et par min.
  2. Tilsæt sojasauce, fishsauce, limesaft, sukker og evt. sambal oelek, og lad retten simre under låg ca. 5 min.
  3. Server retten med strimler af rød peber, blommebåde, tern af kiwi og peanuts over. Pynt med mynte. Server nudler til.