Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Thaisalat med hakket kylling og frugt
Foto: Mikkel Adsbøl

Thaisalat med hakket kylling og frugt - opskrift fra Hendes Verden

Thaisalat med hakket kylling og frugt

plate 4 personer
printer Print

400 g hakket kylling
1 spsk. olie
4 forårsløg
1 lille spidskål
4 spsk. sojasauce
1-2 spsk. fishsauce
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. sukker
evt. 1 tsk. sambal oelek
1 rød peber
4 blommer
2 kiwifrugter
4 spsk. peanuts
1 spsk. friskhakket mynte
Tilbehør:
fuldkornsægnudler

  1. Svits kødet i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Snit forårsløgene og spidskålen. Svits det med et par min.
  2. Tilsæt sojasauce, fishsauce, limesaft, sukker og evt. sambal oelek, og lad retten simre under låg ca. 5 min.
  3. Server retten med strimler af rød peber, blommebåde, tern af kiwi og peanuts over. Pynt med mynte. Server nudler til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai-mad og Hovedret