SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Thaisalat med hakket kylling og frugt
Foto: Mikkel Adsbøl

Thaisalat med hakket kylling og frugt - opskrift fra Hendes Verden

Thaisalat med hakket kylling og frugt

printer Print
plate 4 personer

400 g hakket kylling
1 spsk. olie
4 forårsløg
1 lille spidskål
4 spsk. sojasauce
1-2 spsk. fishsauce
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. sukker
evt. 1 tsk. sambal oelek
1 rød peber
4 blommer
2 kiwifrugter
4 spsk. peanuts
1 spsk. friskhakket mynte
Tilbehør:
fuldkornsægnudler

  1. Svits kødet i olie i en gryde, til det har skiftet farve. Snit forårsløgene og spidskålen. Svits det med et par min.
  2. Tilsæt sojasauce, fishsauce, limesaft, sukker og evt. sambal oelek, og lad retten simre under låg ca. 5 min.
  3. Server retten med strimler af rød peber, blommebåde, tern af kiwi og peanuts over. Pynt med mynte. Server nudler til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai-mad og Hovedret