Thaisalat med stegt kød
SPONSORERET indhold

Thaisalat med stegt kød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

18. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

300 g stegt, magert kalvekød, svinemørbrad eller roastbeef, i tynde skiver
1 lille romainesalat
4 gulerødder
1 lidt hård mango
1 agurk
4 forårsløg
Marinade:
2 spsk. sojasauce
1 tsk. sambal oelek
2 spsk. citron- eller limesaft
2 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. sukker
Til drys:
2 spsk. peanuts
Tilbehør:
løse ris

  1. Del eller snit romainesalaten og fordel den på et fad. Fordel kødskiverne over. Skræl gulerødder og mango. Skær gulerødder og agurk i stænger, og mangoen i både. Snit forårsløgene. Fordel grønsagerne på fadet.
  2. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og dryp den over. Drys peanuts over.