Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

dessert
Foto: Anders Schønnemann Tiramisu

Tiramisu med brombær og kanelmascarpone

En dansk version af den superlækre italienske dessert med brombær.

15 minutter
Print
4

300 g brombær
12 ladyfingers/savoiardi
1 dl stærk kaffe
100 g mascarpone
100 g græsk yoghurt 2%
2 spsk. flormelis
1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du:

1. Rør mascarpone med græsk yoghurt, flormelis og stødt kanel.

2. Hæld kaffen i en dyb tallerken og dyp ladyfingers hurtigt i kaffen. Fordel skødesløst i skåle med brombær og kanelmascarpone.

3. Mascarpone er med til at give desserten den karakteristiske smag som en ægte tiramisu.

4. Vi undlader æg og fløde, uden at det går ud over den gode smag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Dessert, Mascarpone, Tiramisu og Brombær