dessert
SPONSORERET indhold

Tiramisu med brombær og kanelmascarpone

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, der sagtens kan laves i en sundere version. Denne version laves med brombær og kanelmascarpone, der både er nem at lave og smager fantastisk.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
03. sep. 2020 | Mad | Fit living
4 | Total: 15 min

Ingredienser

  • 300 g brombær
  • 12 ladyfingers/savoiardi
  • 1 dl stærk kaffe
  • 100 g mascarpone
  • 100 g græsk yoghurt 2%
  • 2 spsk flormelis
  • 1 tsk stødt kanel

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    270 Kcal
  • Fedt:
    10 %
  • Protein:
    40 %
  • Kulhydrat:
    50 %

Sådan gør du:

  1. Rør mascarpone med græsk yoghurt, flormelis og stødt kanel.
  2. Hæld kaffen i en dyb tallerken og dyp ladyfingers hurtigt i kaffen. Fordel skødesløst i skåle med brombær og kanelmascarpone.
  3. Mascarpone er med til at give desserten den karakteristiske smag som en ægte tiramisu.
  4. Vi undlader æg og fløde, uden at det går ud over den gode smag.

Anbefalet til dig