To go-salat
SPONSORERET indhold

To go-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skal du have salaten med på farten, kan den laves i et syltetøjsglas som her eller evt. en madkasse. Men den er også god derhjemme i en helt almindelig skål.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann og Anne Kring
29. maj. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

18 g kulhydrat pr. person

1 håndfuld babyspinat
50 g kogte, sorte bønner
35 g gedefeta
1 gulerod
6 semidried tomater

Dressing:
1 spsk olivenolie
ca. 1 tsk stødt chili eller chilisauce
ca. 5 g fintrevet ingefær
havsalt og limesaft

Sådan gør du:

Skyl spinaten grundigt, og dup den tør. Læg spinaten i bunden, og fordel bønnerne henover. Smuldr feta henover. Skær gulerod og semidried tomater i små tern, og kom det over salaten. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen. Smag til med salt og limesaft – justér evt. med mere chili, hvis du ønsker en stærkere dressing. Hæld dressingen over salaten inden servering.

Opskriften er fra kogebogen Low carb - sund og slank med få kulhydrater