
Sund og nem nudelsalat med tofu
Har du også lyst til at gøre din hverdag lidt grønnere? Så prøv denne lækre og sunde nudelsalat fyldt med grøntsager og stegt tofu.
preparation
Total: 20 minutter
plate
2 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
- 200 g fast tofu
- 1 tsk. kokosolie
- 2 mellemstore porrer, snittede
- 75 g ramen fuldkornsnudler
- 250 g brune marksvampe, i halve eller kvarte
- 350 g broccolibuketter
- 2 spsk. sojasauce, evt. svampesoja
- Mynte
- Salt
- Peber
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 488 Kcal
- Fedt:
- 29 %
- Protein:
- 30 %
- Kulhydrat:
- 41 %
Sådan gør du:
- Dup tofuen tør med lidt køkkenrulle, og skær den i mundrette stykker.
- Varm olien i en wok eller stor pande, steg tofuen gylden, kom porrer og svampe ved og steg videre under omrøring i 3-4 minutter.
- Tilsæt broccolibuketter, og steg yderligere i 3-4 minutter.
- Kog nudlerne efter anvisningen, afdryp og bland dem på panden.
- Smag til med sojasauce, salt, peber og mynte, og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Sund aftensmad, Sunde salater, Tofu, Nudler, Vegetarret, Vegetarisk og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV: