Tofu nudelsalat
Foto: Maria Warnke Nørregaard Lækker aftensmad med nudler og tofu.

Sund og nem nudelsalat med tofu

Har du også lyst til at gøre din hverdag lidt grønnere? Så prøv denne lækre og sunde nudelsalat fyldt med grøntsager og stegt tofu.

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 2 personer

  • 200 g fast tofu
  • 1 tsk. kokosolie
  • 2 mellemstore porrer, snittede
  • 75 g ramen fuldkornsnudler
  • 250 g brune marksvampe, i halve eller kvarte
  • 350 g broccolibuketter
  • 2 spsk. sojasauce, evt. svampesoja
  • Mynte
  • Salt
  • Peber
Energi pr. person:
488 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
30 %
Kulhydrat:
41 %

Sådan gør du:

  1. Dup tofuen tør med lidt køkkenrulle, og skær den i mundrette stykker.
  2. Varm olien i en wok eller stor pande, steg tofuen gylden, kom porrer og svampe ved og steg videre under omrøring i 3-4 minutter.
  3. Tilsæt broccolibuketter, og steg yderligere i 3-4 minutter.
  4. Kog nudlerne efter anvisningen, afdryp og bland dem på panden.
  5. Smag til med sojasauce, salt, peber og mynte, og servér.