salat
SPONSORERET indhold

Tomatsalat med parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fantastisk og nem salat

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
05. sep. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

350 g tomater (i så mange former og farver som muligt)
1 fintsnittet fennikel
1 fintsnittet rødløg
frisk mynte
1 pose afdryppede mini-mozzarellaer
75 g parma- eller serranoskinke
1 baguette i tynde skiver
DRESSING:
1 spsk olivenolie
2 spsk sherryeddike
2 tsk honning
salt, peber

Sådan gør du:

  1. Skær tomaterne i halve, bland dem med fennikel, rødløg og mynte samt mozzarella.
  2. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes med salaten, der toppes med skinke og baguetteskiverne, der er ristet sprøde.

ENERGI PR. PERSON: 400 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46% kulhydrat 57%