Opskrift på tomatsalat med rødløg og rød peber
SPONSORERET indhold

Tomatsalat med rødløg og rød peber

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
07. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1-2 spsk hørfrø
200 g tomat
1 rød peberfrugt
1 stor håndfuld frisk persille
1 lille rødløg
15 g hørfrøolie eller olivenolie

Dressing
2 spsk. balsamico
1 tsk balsamico-glace
1 citron, både skal og saft (økologisk)
salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    100 Kcal

Sådan laver du salaten

Rist hørfrøene på en tør pande i ca. 3-4 minutter. Ryst undervejs, og lad dem afkøle på panden. Hak tomater, peberfrugt, persille og rødløg fint. Bland det hele sammen med i en skål, og bland dressingen, som du vender i salaten. Drys med de ristede hørfrø.