SPONSORERET indhold
Tomatsauce
Passer godt til friskkogt pasta med masser af parmesan.
4 personer
Ingredienser
2 stilke bladselleri
2 gulerødder
1-2 løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
600 g friske, modne tomater
eller 1 ds.
1 ½ dl hvidvin eller vand
1 laurbærblad
salt, peber
1 spsk. friskhakket oregano,
merian eller persille
- Skær bladselleri, gulerødder, løg og hvidløgsfed i mindre stykker, og hak dem fint på et skærebræt med en stor kniv. Varm olivenolie op i en gryde, og svits grønsagerne heri et par min.
- Kom flåede og hakkede tomater, vin, laurbærblad, salt og peber i. Kog det hele sammen uden låg i ca. 20 min. Rør jævnligt. Fjern laurbærbladet. Kom oregano i, og kog det med de sidste 5-10 min.