Tomatsauce
SPONSORERET indhold

Tomatsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Passer godt til friskkogt pasta med masser af parmesan.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 stilke bladselleri
2 gulerødder
1-2 løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
600 g friske, modne tomater
eller 1 ds.
1 ½ dl hvidvin eller vand
1 laurbærblad
salt, peber
1 spsk. friskhakket oregano,
merian eller persille

  1. Skær bladselleri, gulerødder, løg og hvidløgsfed i mindre stykker, og hak dem fint på et skærebræt med en stor kniv. Varm olivenolie op i en gryde, og svits grønsagerne heri et par min.
  2. Kom flåede og hakkede tomater, vin, laurbærblad, salt og peber i. Kog det hele sammen uden låg i ca. 20 min. Rør jævnligt. Fjern laurbærbladet. Kom oregano i, og kog det med de sidste 5-10 min.