Tomattærte med forårsløg
SPONSORERET indhold

Tomattærte med forårsløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Gæster eller weekend: En nybagt tærte er altid populær på frokostbordet.

18. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

Dej:
175 g mel
85 g smør
85 g friskrevet grana
2 æg
Fyld:
1 bg. (150 g) cremefraiche
3 æg
500 g cherrytomater
1 bdt. forårsløg
salt og peber
rucola til servering

  1. Mel og smør smuldres, blandes med grana og samles med æg. Dejen rulles ud, lægges i en tærteform (23 x 23 cm) og stilles koldt en times tid, eller til den skal bruges.
  2. Cremefraiche, æg og salt og peber piskes sammen og hældes i formen. Skyllede, halverede tomater og skyllede forårsløg i små stykker fordeles i æggemassen, og tærten bages ved 175 gr. i ca. 45 min. Tærten serveres lun med rucola.