Opskrift på tomattatar på basilikumcreme
SPONSORERET indhold

Tomattatar på basilikumcreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
07. jan. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

6 store modne tomater
8 tørrede tomater, lagt i blød i et par timer
1 skalotteløg
1 spsk olivenolie
havsalt og friskkværnet peber.

Basilikumcreme:
1 bundt basilikum
1 spsk valnødder
1 spsk mandler
saft af ½ citron
2 spsk olivenolie
havsalt

Sådan gør du

Halver de friske tomater. Fjern kernerne og væden omkring dem med en ske og kassér det. Skær friske og tørrede tomater i små tern. Bland tomat med løg og olivenolie og smag til med salt og peber. Pres blandingen godt sammen og hæld evt. overskydende væde fra.

Blend basilikum og resten af ingredienserne i en foodprocessor eller blender. Krydr med salt og peber.

Anret tomattataren i midten af en tallerken og læg basilikumcremen uden omkring.