Torskerogn med kartoffelsalat
SPONSORERET indhold

Torskerogn med kartoffelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kalorier: 490 kcal Protein: 31 g 24 % Kulhydrat: 31 g 25 % Fedt: 28 g 51 % Kostfibre: 5 g

17. jan. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
1 tsk dild (hakket)
1 tsk mynte (hakket)
1 tsk citronsaft
2 tsk olie
200 g agurk (skiver)
½ avokado (tern)
100 g små kartofler (kogte)
120 g torskerogn (kogt)
5 g DDV plante 70 (til stegning)

  1. Bland dilden sammen med mynte, citronsaft og olie.
  2. Vend agurkeskiverne og avokadoternene sammen med kartoflerne og krydderurterne.
  3. Skær torskerognen i skiver og steg dem sprøde på begge sider i fedtstoffet.
  4. Server den varme torskerogn sammen med kartoffelsalaten.