Ingredienser
(4 personer)
4 wrap-tortillas
1-2 avocadofrugter
4 tomater
1 fed hvidløg
1 lime eller citron
Salat:
1 spidskål
1-2 peberfrugter
1/2 rødløg
1 dåse kidneybønner
Dressing:
3 spsk sukker
3 spsk vineddike
3 spsk olie
1-2 tsk chilisauce
1/2 tsk stødt koriander
salt og peber
- Pisk dressingen sammen. Snit kålen meget fint og vend den sammen med dressingen.
- Tilsæt fintsnittet peberfrugt og rødløg samt de afdryppede bønner.
- Lad salaten trække i køleskabet 1 times tid.
- Halver avocadoerne og skrab frugtkødet ud af skallerne. Mos det let med en gaffel.
- Vask tomaterne, skær dem i kvarter og skrab kernerne ud.
- Skær tomatkødet i små tern og vend dem sammen med avocadomosen.
- Krydr med knust hvidløg, salt og peber og smag til med lidt lime- eller citronsaft.
- Smør avocadomosen ud på de 4 tortillas.
- Læg salaten ned langs midten af hver tortilla og rul dem sammen omkring salaten.