Tortilla med avocado- og salatfyld
SPONSORERET indhold

Tortilla med avocado- og salatfyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

(4 personer)
4 wrap-tortillas
1-2 avocadofrugter
4 tomater
1 fed hvidløg
1 lime eller citron
Salat:
1 spidskål
1-2 peberfrugter
1/2 rødløg
1 dåse kidneybønner
Dressing:
3 spsk sukker
3 spsk vineddike
3 spsk olie
1-2 tsk chilisauce
1/2 tsk stødt koriander
salt og peber

  1. Pisk dressingen sammen. Snit kålen meget fint og vend den sammen med dressingen.
  2. Tilsæt fintsnittet peberfrugt og rødløg samt de afdryppede bønner.
  3. Lad salaten trække i køleskabet 1 times tid.
  4. Halver avocadoerne og skrab frugtkødet ud af skallerne. Mos det let med en gaffel.
  5. Vask tomaterne, skær dem i kvarter og skrab kernerne ud.
  6. Skær tomatkødet i små tern og vend dem sammen med avocadomosen.
  7. Krydr med knust hvidløg, salt og peber og smag til med lidt lime- eller citronsaft.
  8. Smør avocadomosen ud på de 4 tortillas.
  9. Læg salaten ned langs midten af hver tortilla og rul dem sammen omkring salaten.