Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 20-25 min.
500 g kyllingefilet
Marinade:
2 spsk. limesaft
1-2 tsk. syltet jalapenochili
1 fed hvidløg
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
Ristet tomatsalsa:
2 blommetomater
1 fed hvidløg
2 tsk. syltet jalapeno
2 spsk. olivenolie
salt
Desuden:
8 fuldkornstortillaer
100 g mild ost
2 dl cremefraiche (6%)
Tilbehør: grøn salat, gul peberfrugt og cremefraiche
- Pisk limesaft, finthakket chili og hvidløg, oregano, salt og olie sammen til marinaden sammen i en skål. Læg kyllingefileterne i skålen, og lad dem trække i køleskab i 1-2 timer.
- Tag kødet op af marinaden, og læg det i en smurt bradepande. Stil det i ovnen ved 225 grader i 20-25 min., til kødet er gennemstegt. Skær kødet i tynde skiver.
- Tomatsalsa: Steg tomater og hvidløgsfed på en tør pande, til der kommer lidt sorte pletter på. Skær tomaterne i mindre stykker, og hak hvidløgsfedet.
- Kom tomat, hvidløg, hakket jalapeno og olie i en blender, og miks det sammen. Smag til med salt.
- Varm tortillaerne op på en tør pande. Fyld dem med kylling, revet ost, snittet salat, strimler af peberfrugt, salsa og cremefraiche.