Trifli med bananer i karamel
SPONSORERET indhold

Trifli med bananer i karamel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. sep. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 35 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Creme:
2 dl græsk yoghurt
3 spsk flormelis
½ stang vanilje (kornene)
1 dl piskefløde
Sprød havre:
2 dl havregryn
50 g sukker
25 g smør
35 g mandler (eller hasselnødder, hakkede)
Bananer:
150 g sukker
½ dl vand
50 g smør
4 bananer (skiver)

  1. Pisk yoghurt sammen med flormelis og vanilje. Pisk fløden til skum og vend den i. Fordél cremen i 4 portionsglas og stil dem koldt.
  2. Bland havregryn og sukker og rist det gyldent på en pande med smør. Tilsæt mandler eller nødder de sidste par min. og bred det ud på et stykke bagepapir til afkøling.
  3. Smelt sukker til gylden karamel på en pande. Tilsæt vand og smør og kog det jævnt. Vend bananskiverne i karamellen og fordél dem i de 4 glas med vaniljecreme.
  4. Drys med sprød havre og servér straks.