Trifli med blommer
SPONSORERET indhold

Trifli med blommer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En super lækker søndagsdessert, hvor vaniljecremen er gjort lettere og fløden helt droppet.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nielsen
29. aug. 2011 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Trifli

 

300 g blommer
3 spsk rørsukker
½-1 tsk stødt kanel
12 amaretti-makroner – marcipanmakroner

Vaniljecreme:
1 æggeblomme
2 spsk sukker
3 tsk hvedemel
korn af 1 fed vaniljestang
1,5 dl sødmælk

Pynt:
Evt. citronmelisse

Sådan gør du:

Flæk og udsten blommerne. Læg dem på en plade med bagepapir og drys sukker og kanel på. Bag dem ved 150° 10-15 min., så de stadig beholder deres facon. Lad dem afkøle og lav cremen imens. Pisk æggeblomme, sukker, mel og vaniljekorn i en gryde med mælk, bring cremen i kog og kog den igennem under omrøring. Lad den afkøle. Læg blommer, makroner og creme lagvis i glas og server, evt. med et blad citronmelisse.


240 kcal. pr. person Traditionel trifli 460 kcal. pr. person