Trifli med rabarber og jordbær
SPONSORERET indhold

Trifli med rabarber og jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

29. mar. 2013 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

125 g rabarber (stykker)
75 g jordbær
vaniljekorn
multisød
½ dl vand
Fyld:
15 g havregryn
15 g mandler (hakkede)
multisød
Vaniljecreme:
100 g DDV yoghurt 7%
1–2 spsk multisød
vaniljekorn

  1. Kom rabarber, jordbær, vaniljekorn, multisød og vand i en gryde og kog under låg i i ca. 15 minutter.
  2. Rist havregryn og hakkede mandler på en tør pande, til de tager farve.
  3. Tilsæt sødestof, vend hurtigt blandingen rundt og hæld den ud på et stykke bagepapir.
  4. Afkøl blandingen. Rør yoghurt, multisød og lidt vaniljekorn sammen.
  5. Anret kompotten i portionsglas med fyldet og vaniljecremen ovenpå.

    Kalorier 340 kcal
    Protein 14 g (16%)
    Kulhydrat 34 g (45%)
    Fedt 15 g (39%)
    Kostfibre 9 g

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
    Køb bogen - klik her