Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på tunruller i noritang
Foto: Andreas Wiking Tunruller i noritang

Opskrift på tunruller i noritang

Tunruller i noritang

16 stk.
Print

2 ark noritang
½ gulerod
½ slank, udkernet agurk
½ bananskalotteløg
175 g frisk tun
1 spsk syltet ingefær (sushi-ingefær)
små blade koriander
2 spsk lakserogn.

Servering:
Wasabi
sojasauce.

Energi pr. person:
75 Kcal
Fedt:
8 %
Protein:
72 %
Kulhydrant:
20 %

Sådan gør du

Klip noritangen stykker a 4 x 10 cm.
Skær gulerod, agurk, skalotteløg og tun i 6 cm lange, tynde strimler.
Læg noritangen på et rent plastbræt (den skinnende side nedefter).

Anbring et stykke tun og en smule syltet ingefær samt grøntsagerne ved den ene side og rul fast sammen som en lille roulade. Fugt tangen let, så den kan binde og slutte fast, og læg rullerne på sammenføjningen.

Fortsæt på samme måde og dæk evt. rullerne med plast, efterhånden som de er færdige. Top med små blade koriander samt lakserogn og servér med wasabi og sojasauce.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Japansk mad og Forret