Opskrift på tunsalat a la italiano
SPONSORERET indhold

Tunsalat a la italiano

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
07. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

1 bdt rucola
250 g cherry- eller dadeltomater i halve
1 snittet rødløg
1 dåse skyllede, afdryppede hvide bønner
2 dåser tun naturel.
Dressing:
2 spsk olivennolie
1-2 tsk dijonsennep
1 spsk vand
1 spsk sherryeddike
salt, peber.
Servering:
4 Ciabatta boller.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Bland rucola, tomater, rødløg og hvide bønner på et stort fad og fordel den afdryppede tun ovenpå. Rør dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten, der serveres med brød.