Urtefrikadeller
SPONSORERET indhold

Urtefrikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frikadellerne består kun af grønne blade bundet sammen med æg og mel.

24. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

1 liter ukrudtsblade (pakket - f.eks. brændenælder, skvalderkål og mælkebøtteblade, ca. 100 g)
4 æg
75-100 g mel
1 spsk olie
15 g smør
salt og peber
Tilbehør:
Groft rugbrød og f.eks. tomatsalat

  1. Skyl urterne grundigt og slyng dem tørre. Fjern stængler fra brændenælder og skvalderkål og hak urterne fint.
  2. Pisk æggene sammen med mel og rør de hakkede urter i.
  3. Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis farsen flyder ud.
  4. Steg som frikadeller på en pande med olie og smør – ca. 6 min. på hver side.