SPONSORERET indhold
Valnøddekager med chokolade
Muffins er populære, og disse lækre valnøddekager er af samme type. Valnøddekagerne er bagt i portionsforme og forkælet med mørk chokolade. Servér dem med frisk frugt og flødeskum eller is.
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 18 min.
Fryse-egnet
(6 stk.)
125 g valnødder
100 g mørk chokolade
2 æg
75 g sukker
3 spsk valnøddeolie (eller anden olie)
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
smør til formene
Tilbehør:
F.eks. flødeskum og frisk frugt
- Tænd ovnen på 180 grader. Smør 6 portionsforme med smør og drys dem med mel.
- Hak valnødder og chokolade groft. Del æggene. Pisk hviderne stive med 1 spsk sukker. Pisk blommerne sammen med resten af sukkeret og tilsæt olie.
- Bland mel, bagepulver og kanel med nødder og chokolade. Vend det i æggeblommerne skiftevis med æggehviderne og fyld dejen i formene.
- Bag kagerne midt i ovnen ca. 18 min. Vend dem ud af formene og lad dem afkøle på en rist.
- Servér med f.eks. flødeskum eller is og frisk frugt.