Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pesto opskrift med valnød
Foto: David Bering Pesto med valnød

Pesto opskrift med valnød

Valnøddepesto med løgmarmelade

13
Print

Tapas 2 - Valnøddepesto:
150 g ristede valnødder
150 g soltørrede tomater i olie
1 knsp tørret, grov chili
2 fed hvidløg
4 pepperdew(syltet, rød peber på glas)
solsikkeolie til at spæde pestoen op med
peber.

Alle ingredienser blendes til en grov mos.

Løgmarmelade:
25 g smør
4 spsk olivenolie
1 kg løg
2 spsk rørsukker
1 dl æblecidereddike
frisk timian, salt, peber, samt 3 blade lauerbærblade.

Skær løgene i tern eller skiver og steg dem i olie og smør til de er brune. Kom de resterende ingredienser i og lad blandingen simre for meget svag varme til løgene er bløde. Kom på glas.

Smør skiver af brød med valnøddepesto og top med løgmarmelade.

Se, hvad vi ellers skriver om: Pesto, Marmelade, Italiensk mad og Tilbehør