Valnøddescones med rosiner
SPONSORERET indhold

Valnøddescones med rosiner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Servér som sødt til kaffe/te, som snack eller lækkeri i madpakken.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
17. sep. 2012 | Opskrift | Hjemmet
8-12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 18 min.
Fryse-egnet
(8-12 stk.)
75 g valnøddekerner
300 g hvedemel
50 g sukker
1 spsk bagepulver
¼ tsk salt
75 g koldt smør
75 g rosiner
1 æg
1 dl mælk/kærnemælk

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rist nødderne 3-4 min. på en tør pande. Køl dem af og hak dem.
  3. Bland mel, sukker, bagepulver og salt og smuldr smørret i. Tilsæt rosiner og nødder.
  4. Pisk ægget sammen og tag lidt fra til pensling.
  5. Pisk resten sammen med mælk og rør det i dejen.
  6. Vend dejen ud på et meldrysset bord og klap den ud til en tyk plade.
  7. Skær den i 8-12 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  8. Pensl med æg og bag dem 15-18 min.
  9. Lad dem afkøle på en rist.