Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Vandmelon med rosmarin
Foto: Thomas Hergaard

Vandmelon med rosmarin - opskrift fra Hjemmet

Vandmelon med rosmarin

(2 personer)
Print

Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
3-4 skiver moden vandmelon (i tern eller skiver)
50 g fetaost
2 forårsløg eller ½ rødløg (fintsnittet)
1 kvist frisk rosmarin
½ spsk citronsaft
1 spsk jomfruolivenolie
salt og friskkværnet peber

  1. Anret melonstykkerne på et fad med fetaost og forårsløg eller rødløg.
  2. Hak lidt rosmarin og rør det sammen med citronsaft og olivenolie.
  3. Dryp dressingen over salaten. Drys med lidt flagesalt og friskkværnet sort peber.
  4. Servér som tilbehør eller forret.
Se, hvad vi ellers skriver om: Vandmelon og Tilbehør