Vandmelon med rosmarin
SPONSORERET indhold

Vandmelon med rosmarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
07. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
3-4 skiver moden vandmelon (i tern eller skiver)
50 g fetaost
2 forårsløg eller ½ rødløg (fintsnittet)
1 kvist frisk rosmarin
½ spsk citronsaft
1 spsk jomfruolivenolie
salt og friskkværnet peber

  1. Anret melonstykkerne på et fad med fetaost og forårsløg eller rødløg.
  2. Hak lidt rosmarin og rør det sammen med citronsaft og olivenolie.
  3. Dryp dressingen over salaten. Drys med lidt flagesalt og friskkværnet sort peber.
  4. Servér som tilbehør eller forret.