Varm æbletoddy med lakrids
SPONSORERET indhold

Varm æbletoddy med lakrids

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn sjælevarmer - en rygende varm toddy med æble og lakrids, der med garanti vil give dig varmen tilbage i kinderne. Og så er den nem at lave!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
22. feb. 2018 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Koge/trækketid: ca. 45 min.
Ikke fryse-egnet
1 liter god æblesaft (eller -most)
2 hele stjerneanis
ca. 2 spsk lakridsrodspulver (fås i velassorterede supermarkeder)
4 hele lakridsrødder
evt. lidt sukker

  1. Kom alle ingredienserne i en gryde og varm dem langsomt op under låg.
  2. Sluk og lad blandingen trække 30 min.
  3. Tag lakridsrødderne op og kom dem en i hver kop eller glas.
  4. Varm æbletoddyen op og smag, om den skal krydres med sukker eller evt. mere lakridsrodspulver.
  5. Servér den rygende varm.

 

Anbefalet til dig