Varm chokolade og marshmallows
Uhmm. Varm chokolade, der bliver endnu bedre med marshmallows.
Ingredienser
3 spsk kakaopulver
2 spsk sukker
1 l mælk
¼ tsk stødt kanel
50 g mørk chokolade
marshmallows/skumfiduser (så mange du har lyst til)
Sådan laver du varm chokolade
1. Kom kakao og sukker i en tykbundet gryde og tilsæt 1 dl af mælken. Pisk det godt sammen og tilsæt så resten af mælken og kanel.
2. Varm kakaoen op ved svag varme. Sørg for at røre jævnligt, så det ikke brænder på i bunden. Pas på det ikke koger over. Når kakaoen er varm, tilsættes chokolade brækket i stykker. Smelt chokoladen og lad kakaoen simre i et par min, hvor det næsten koger. På den måde undgår du, at kakaoen bliver grynet.
3. Server den skoldhede kakao med skumfiduser.
Tip
Skumfiduser – eller marshmallows – smelter og bliver bløde og chewey i den varme kakao.