Varm pæredrik med hel ingefær og kardemomme
SPONSORERET indhold

Varm pæredrik med hel ingefær og kardemomme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En vidunderlig krydret drik til kolde dage.

Af: Cecilie Svensson Foto: Lars Ranek
15. nov. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Giver ca. ½ liter.

6 mellemstore pærer (her er brugt 3 af sorten Lucas og 3 Conference som sammen giver et fint samspil mellem syrlighed og sødme)
1 stykke frisk ingefær, ca. 2 cm's tykkelse
5 hele kardemommekapsler
evt. 1-2 spsk honning

Sådan laver du varm pæredrik:

  1. Pres pærerne til saft i en saftpresser, kom saften i en gryde, og lad den simre ved lav varme med krydderierne.
  2. Smag til med honning, hvis du synes, og server rygende varm.
  3. Drikken kan også køles helt ned og serveres med isklumper og en strimmel citronskal fra en usprøjtet citron.

PRØV OGSÅ: Krydret varm kakao

PRØV OGSÅ: Hasselnøddekage med brunet smør

PRØV OGSÅ: Æbletærte med flettet låg og marcipanfyld