Varmrøget ørred med røræg og krydderurter
SPONSORERET indhold

Varmrøget ørred med røræg og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker røget laks eller varmtrøget ørred med røræg og krydderurter på toppen. Perfekt til frokost eller som let aftensmad.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
31. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: ca. 5 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
250 g varmrøget ørred eller laks (renset vægt uden ben)
5 æg
1 dl fløde (eller mælk)
2 tsk kartoffelmel (eller majsstivelse)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 spsk smør
2 spsk purløg (fint klippet)
1 håndfuld små løvstikkeblade (de friske små skud er de bedste. Klip evt. fra en potte)
Tilbehør:
brød og gerne godt rugbrød

  1. Fjern evt. ben og skind fra fisken.
  2. Pisk de hele æg let sammen med fløde eller mælk, salt og peber.
  3. Smelt smør på en pande uden at brune det. Hæld æggemassen på og dæmp til svag varme. Skrab æggemassen jævnligt fra bunden med en træspatel eller grydeske.
  4. Fjern panden fra varmen, når æggemassen er næsten stivnet.