Pasta caponata
SPONSORERET indhold

Pasta caponata

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vegetar med smag og fylde

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. apr. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 spsk olivenolie
1 aubergine i tern
2 udkernede,
grofthakkede røde peberfrugter
1 tsk chiliflager
1 tsk oregano
1 hakket løg
2-3 fed hakkede hvidløg
500 g store, grofthakkede tomater
1 dl hakket persille
1 dl hakket mynte
100 g grønne oliven
3-4 spsk afdryppede kapers
2 spsk lys balsamico
250-300 g fusilli eller tortiglioni
evt. lidt af kogevandet fra pastaen
salt, peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    430 Kcal
  • Fedt:
    25 %
  • Protein:
    12 %
  • Kulhydrat:
    63 %

Sådan gør du:

Varm olien i en stor pande, og steg aubergine, peberfrugt, chili og oregano heri i 4-5 min. under omrøring. Tilsæt løg, hvidløg og tomater samt halvdelen af krydderurterne, oliven og kapers samt balsamico. Lad det hele snurre ca. 20 minutter under jævnlig omrøring. Kog og afdryp pastaen. Gem lidt af kogevandet, og vend pastaen med grønsagerne. Spæd evt. med lidt af kogevandet, og smag godt til med salt og peber. Top med de resterende krydderurter, og server.