Opskrift på curry med blomkål, pastinak og gulerødder
SPONSORERET indhold

Curry med blomkål, pastinak og gulerødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne enkle og milde curry er fuld af smag og kan varieres med næsten alt hvad der findes i køleskabets grøntsagshylde.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
10. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

1 stort løg
2 fed hvidløg
3 mellemstore gulerødder
1 halvt lille knoldselleri
1 halvt blomkål
2 spsk olie
2 spsk karry
1 tsk gurkemeje
ca. 3 dl vand
2 dl fløde
fintrevet frisk ingefær efter smag
saft af 1 lime
1 spsk Fish Sauce
salt og peber

Sådan laver du curry retten

Hak løg og hvidløg fint. Skyl og skær resten af grøntsagerne i store tern på 2x2 cm, og del blomkålshovedet i buketter.

Varm olien op i gryden og tilsæt karry. Brun den let af. Tilsæt gulerødder og knoldselleri, hæld vand på, og lad grøntsagerne simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt herefter fløde, lime og Fish sauce.

Lad curryen koge uden låg i fem min. Tilsæt blomkål og lad den simre videre til blomkålen er mør, det tager ca. 5 min. Smag retten til med ingefær, salt og peber.

Servér retten rygende varm med ris til.

Se også opskrift på Karrysuppe med hvid fisk og savoykål.