vegetar
SPONSORERET indhold

Vegetarisk pastamiddag

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernem rigatoni med courgette, hvidløg og citron.

Af: Vikeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. sep. 2009 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

350 g rigatoni (rørformet pasta)
2 tsk olivenolie
2 courgetter i tern eller stave
2-3 fed snittet hvidløg
175 g ricotta
½ dl hakkede mynteblade
50 g salte, evt. røgede, mandler
2-3 spsk reven skal af usprøjtet citron
200 g durum- eller speltbrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    570 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    65 %

Sådan gør du:

Kog, afdryp og hold pastaen varm.

Varm olien i en lille pande og sauter courgetter og hvidløg møre heri under omrøring i 3-5 minutter. Drys salt og peber på. Bland courgetterne med den varme pasta, ricotta, mynte, mandler og citronskal og servér omgående med brød.