Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på vietnamesisk baguette
Foto: Andreas Wiking

Opskrift på vietnamesisk baguette

Vietnamesisk baguette

4
Print

300 g skinkekød i wokstrimler
1 spsk olie til stegning
¼ dl hoisinsauce
2 gulerødder
200 g skrællet kinaradise
¼ dl risvinseddike
1-2 tsk sukker
salt, peber
4 fuldkornsbaguette a 125 g
100 g fedtfattig sandwichspread
sprød salat
½ agurk
1 forårsløg.

Energi pr. person:
620 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
20 %
Kulhydrant:
50 %

Sådan gør du

Lynsteg kødet 2 minutter i olie. Tilsæt hoisinsaucen, lynsteg endnu 1 minut, så det karamelliserer og stil det til side.

Skær gulerødder og kinaradise i tynde stave og vend dem i en marinade af risvinseddike, sukker, salt og peber. Lad det trække mindst 10 minutter.

Flæk brødene, smør med sandwichspread og fyld med salat, skinkestrimler, marinerede grøntsager, agurk i halve skiver samt snittet forårsløg.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sandwich, Vietnamesisk mad og Frokost