Opskrift på vietnamesisk baguette
SPONSORERET indhold

Vietnamesisk baguette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

300 g skinkekød i wokstrimler
1 spsk olie til stegning
¼ dl hoisinsauce
2 gulerødder
200 g skrællet kinaradise
¼ dl risvinseddike
1-2 tsk sukker
salt, peber
4 fuldkornsbaguette a 125 g
100 g fedtfattig sandwichspread
sprød salat
½ agurk
1 forårsløg.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    620 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    20 %
  • Kulhydrat:
    50 %

Sådan gør du

Lynsteg kødet 2 minutter i olie. Tilsæt hoisinsaucen, lynsteg endnu 1 minut, så det karamelliserer og stil det til side.

Skær gulerødder og kinaradise i tynde stave og vend dem i en marinade af risvinseddike, sukker, salt og peber. Lad det trække mindst 10 minutter.

Flæk brødene, smør med sandwichspread og fyld med salat, skinkestrimler, marinerede grøntsager, agurk i halve skiver samt snittet forårsløg.