Opskrift på vietnamesisk kyllingesalat
SPONSORERET indhold

Vietnamesisk kyllingesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ kg skrællede gulerødder
1 lille spidskål
400 g stegt eller kogt kyllingefilet
1 spsk limesaft
1 spsk fiskesauce
1 spsk ristet sesamolie
2 spsk sød stærk chilisauce
½ tsk knust ingefær
mynteblade
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    377 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    50 %

Sådan gør du

Skær gulerødderne i tynde stave og snit spidskålen.

Pluk kyllingekødet i mindre stykker.

Rør limesaft, fiskesauce, sesamolie, chilisauce og ingefær sammen.
Vend grøntsager og kød med dressingen, drys med mynteblade og servér med brød.