Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på vietnamesisk kyllingesalat
Foto: Andreas Wiking Vietnamesisk kyllingesalat

Opskrift på vietnamesisk kyllingesalat

Vietnamesisk kyllingesalat

plate 4
printer Print

½ kg skrællede gulerødder
1 lille spidskål
400 g stegt eller kogt kyllingefilet
1 spsk limesaft
1 spsk fiskesauce
1 spsk ristet sesamolie
2 spsk sød stærk chilisauce
½ tsk knust ingefær
mynteblade
200 g groft brød.

Energi pr. person:
377 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
30 %
Kulhydrant:
50 %

Sådan gør du

Skær gulerødderne i tynde stave og snit spidskålen.

Pluk kyllingekødet i mindre stykker.

Rør limesaft, fiskesauce, sesamolie, chilisauce og ingefær sammen.
Vend grøntsager og kød med dressingen, drys med mynteblade og servér med brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Vietnamesisk mad og Frokost