Chai te opskrift
SPONSORERET indhold

Rygende varm & lækker: Sådan laver du selv chai te

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chai er blevet en populær café-drik med sin cremede konsistens og stærke aroma, der efter sigende spreder ro og harmoni hos dem, der indtager den. Normalt laves chai med te, der er lavet på vand, som så blandes med mælk. Laver du teen udelukkende med mælk, får du en fyldigere variant.

Af: Franciska Munck-Johansen Foto: Franciska Munck-Johansen/House of Pictures
08. okt. 2019 | Opskrift | BoligLiv
2 krus chai | Total: 20 min

Ingredienser

1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kanel
10 hele nelliker
½ tsk. stødt kardemomme eller 1 spsk. kardemommefrø
1 spsk. frisk ingefær i tynde skiver
5 dl letmælk
3 tsk. løs sort te
rørsukker
1 dl letmælk til mælkeskum

Sådan laver du chai-te

1. Varm mælken i en kasserolle sammen med krydderierne. Kom teen i en tesi, og hæld mælken over, så nelliker, ingefær og kardemommefrø bliver siet fra.

SE MERE: 3 energifulde vinterdrikke, der booster immunforsvaret

2. Skum mælken, og smag til med rørsukker. Fordel chaien i to krus, top med mælkeskum, og drys lidt kanel på toppen.

PRØV OGSÅ: Chokolade-nøddebrownie

Anbefalet til dig