Opskrift på Vitello Tonnato

Foto: Ronnie Jonassen Vitello Tonnato

Opskrift på Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Her giver restaurant Lajmi deres bud på vitello tonato.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

1 kalveculotte
salt og peber

Tunsauce:
2 pasteuriserede æggeblommer
10 ansjoser
2 spsk kapers
150 g tun i olie
2 dl olivenolie
salt og peber
citronsaft

Pynt:
blomsterkapers
persille

Sådan laver du vitello tonnato

  1. Afpuds culotten for fedt og sener, og lad den brune af på en varm pande. Krydr med salt og peber, og tilbered den i ovnen på 62-65 grader i 1½-2 timer. Lad den derefter køle helt af.
  2. Kom æggeblommerne i en blender. Tilsæt ansjoser, kapers og tun, og blend det hele sammen. Tilsæt derefter olien, og smag til med salt, peber og citronsaft.
  3. Skær den afkølede kalveculotte i tynde skiver, og placér nogle skiver på hver tallerken. Smør tunsauce på kalvekødet og pynt med blomsterkapers og frisk, hakket persille.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Culotte, Kalv, Italiensk mad, Vitello Tonnato, Forret og Frokost

610x200_woordy_knap2.jpeg