Walesboller
SPONSORERET indhold

Walesboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem konditorkage, der kan fyldes efter smag. Her med konditorcreme og syltetøj!

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
26. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 stk.

Ingredienser

1 plade butterdej
4 store teskefulde vandbakkelsesdej
4 tsk. syltetøj
1 dl piskefløde
1 dl kagecreme (brug cremepulver)
flormelis til drys

  1. Tø butterdejen op, og rul den meget tyndt ud. Skær den i 4 kvadrater, ca. 10 x 10 cm, og læg firkanterne i muffinsforme. Fordel vandbakkelsesdejen i formene, og bag bollerne ca. 30 min. ved 180 gr. Klip toppen af, og tjek, om dejen er gennembagt, før du tager kagerne ud af ovnen. Køl dem helt af.
  2. Fordel syltetøjet i bollerne. Pisk fløden, bland den med kagecreme, og læg cremen oven på syltetøjet. Luk kagerne, og sigt lidt flormelis over dem inden servering.