Wienergryde
SPONSORERET indhold

Wienergryde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bacon, pølser og svinekød udgør hovedingredienserne i en ægte wienergryde, når den er bedst. Fin opskriften her.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
15. feb. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min
Kogetid: 40 min.
Fryse-egnet
½ kg skinkekød (i strimler eller terninger)
125 g bacon (i tern)
2 spsk smør
2 mellemstore løg (delt i kvarte)
2 porrer (i skiver)
2 gulerødder (i skiver)
salt og peber
1 tsk mild paprika
3 dl bouillon
1 dl fløde
125 g cocktailpølser
2 spsk majsstivelse

  1. Svits først baconternene i en gryde, tag dem op og tilsæt smørret. Lad det gyldne.
  2. Svits skinkekødet og derefter løg og porrer. Tilsæt gulerødder og krydr med salt, peber og paprika.
  3. Hæld bouillonen og fløden i og lad retten snurre under låg i 35- 40 min.
  4. Kom pølserne i de sidste minutter af kogetiden sammen med bacontern.
  5. Bring retten til kogepunktet og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Smag til.
  6. Kartoffelmos smager godt til.