Ingredienser
Arbejdstid: 40 min
Kogetid: 40 min.
Fryse-egnet
½ kg skinkekød (i strimler eller terninger)
125 g bacon (i tern)
2 spsk smør
2 mellemstore løg (delt i kvarte)
2 porrer (i skiver)
2 gulerødder (i skiver)
salt og peber
1 tsk mild paprika
3 dl bouillon
1 dl fløde
125 g cocktailpølser
2 spsk majsstivelse
- Svits først baconternene i en gryde, tag dem op og tilsæt smørret. Lad det gyldne.
- Svits skinkekødet og derefter løg og porrer. Tilsæt gulerødder og krydr med salt, peber og paprika.
- Hæld bouillonen og fløden i og lad retten snurre under låg i 35- 40 min.
- Kom pølserne i de sidste minutter af kogetiden sammen med bacontern.
- Bring retten til kogepunktet og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Smag til.
- Kartoffelmos smager godt til.