Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 10-12 min.
1 svinemørbrad (ca. 400 g)
1 løg (i smalle både)
1 rød peberfrugt (i smalle både)
10-12 champignoner (i skiver)
1 bakke bønnespirer
2-3 fed hvidløg (finthakket)
5 spsk. olie (til stegning)
1 tsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
saften af 2 lime
100 g cashewnødder
2-3 spsk. fiskesovs
2 tsk. sukker
1 bundt basilikum
- Afpuds svinemørbraden, og skær den i skiver på ½ cm.
- Skyl og skær alle grøntsager og hvidløg i fine stykker, og stil dem klar i små skåle.
- Kom olie i en wok eller dyb pande, og steg hvidløg og rød karrypasta ca. 1 min.
- Tilsæt kødet, og steg videre i ca. 5 min. Tag kødet op af wokken med en hulske.
- Kom løget i, og steg ca. 1 min., tilsæt derefter rød peber og champignoner, og steg yderligere 2-3 min.
- Tilsæt kokosmælk og saften fra de 2 lime. Tilsæt også fiskesovs og sukker. Rør godt rundt.
- Tilsæt kødet, og varm retten op. Kom bønnespirerne ved.
- Rist cashewnødderne på en varm pande, og hak dem groft.
- Pynt wokretten med nødder og friske basilikumblade, og servér med det samme.