Opskrift på wokkylling med grønt
SPONSORERET indhold

Wokkylling med grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g kyllingeinderfilet
salt, friskkværnet peber
2 tsk rapsolie
2 fed hvidløg, snittet
300 g broccolibuketter
evt. lidt vand eller bouillon
500 g snittede sukkerærter
½ dl oystersauce
½ dl sojasauce
1 bdt snittede forårsløg
300 g ægnudler
evt. koriander.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    550 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    30 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Dup kyllingekødet tørt, del evt. større stykker og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og steg kyllingekødet heri under omrøring i 5-6 minutter. Tag det op.

Kom hvidløg og broccolibuketter i wokken og steg dem under omrøring i 4-5 minutter. Tilsæt evt. et par spsk vand eller bouillon.

Bland sukkerærterne ved, steg videre 2 minutter og læg kyllingekødet tilbage i wokken.

Bland soja- og oystersauce i retten, lad det hele snurre yderligere et par minutter, smag evt. til med salt og peber, drys forårsløgene over og servér med nudler og evt. frisk koriander.