Opskrift på wokkylling med grønt
Foto: Andreas Wiking Wokkylling med grønt

Opskrift på wokkylling med grønt

Wokkylling med grønt

printer Print
plate 4

400 g kyllingeinderfilet
salt, friskkværnet peber
2 tsk rapsolie
2 fed hvidløg, snittet
300 g broccolibuketter
evt. lidt vand eller bouillon
500 g snittede sukkerærter
½ dl oystersauce
½ dl sojasauce
1 bdt snittede forårsløg
300 g ægnudler
evt. koriander.

Energi pr. person:
550 Kcal
Fedt:
19 %
Protein:
30 %
Kulhydrant:
51 %

Sådan gør du

Dup kyllingekødet tørt, del evt. større stykker og drys salt og peber på. Varm olien i en wok og steg kyllingekødet heri under omrøring i 5-6 minutter. Tag det op.

Kom hvidløg og broccolibuketter i wokken og steg dem under omrøring i 4-5 minutter. Tilsæt evt. et par spsk vand eller bouillon.

Bland sukkerærterne ved, steg videre 2 minutter og læg kyllingekødet tilbage i wokken.

Bland soja- og oystersauce i retten, lad det hele snurre yderligere et par minutter, smag evt. til med salt og peber, drys forårsløgene over og servér med nudler og evt. frisk koriander.

Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Kylling, Asiatisk mad og Hovedret