Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på wok med stegt okse og savoykål
Foto: Line Thit Klein Wok med stegt okse og savoykål

Opskrift på wok med stegt okse og savoykål

Wok med stegt okse og savoykål

En wokret der mætter rigtigt godt med stegt okse og savoykål.

25 minutter
Print
4

1 fed hvidløg
1 løg
1 spsk olie
500 g hakket oksekød
1 rød chili
½ savoykål
4 spsk soja
4 æg
1 bundt thai-basilikum
tilbehør: basmati ris

Sådan laver du wokretten

1. Hak hvidløget fint og skær løget i strimler. Hak chilien. Varm en wok med olien og brun oksekødet grundigt. Når der ikke er noget væske i bunden af wokken, tilsættes løg, hvidløg og chili. Lad det stege med et par minutter.

2. Snit kålen i strimler og kom det i wokken sammen med soja. Vend det godt sammen og lad det stege i 3-4 minutter. Kålen skal stadig være sprød.

3. Lav imens fire spejlæg. Hak basilikummen groft og vend det i retten. Anret wokretten med spejlæg over og med ris som tilbehør.

Tip

Thai-basilikum er mere pebret og lakridsagtigt i smagen end almindelig basilikum. Det kan købes i asiatiske specialbutikker og større supermarkeder.
Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Æg, Nem aftensmad, Oksekød, Thai mad og Hovedret