Wok med stegt okse og savoykål
En wokret der mætter rigtigt godt med stegt okse og savoykål.
Ingredienser
1 fed hvidløg
1 løg
1 spsk olie
500 g hakket oksekød
1 rød chili
½ savoykål
4 spsk soja
4 æg
1 bundt thai-basilikum
tilbehør: basmati ris
Sådan laver du wokretten
1. Hak hvidløget fint og skær løget i strimler. Hak chilien. Varm en wok med olien og brun oksekødet grundigt. Når der ikke er noget væske i bunden af wokken, tilsættes løg, hvidløg og chili. Lad det stege med et par minutter.
2. Snit kålen i strimler og kom det i wokken sammen med soja. Vend det godt sammen og lad det stege i 3-4 minutter. Kålen skal stadig være sprød.
3. Lav imens fire spejlæg. Hak basilikummen groft og vend det i retten. Anret wokretten med spejlæg over og med ris som tilbehør.
Tip
Thai-basilikum er mere pebret og lakridsagtigt i smagen end almindelig basilikum. Det kan købes i asiatiske specialbutikker og større supermarkeder.