Yoghurt med crunch
SPONSORERET indhold

Yoghurt med speltcrunch og brombærkompot

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lille skål luksus, hvor du kan lave både crunch og brombærkompot i forvejen.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
16. aug. 2011 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

Brombærkompot:
250 g brombær
3/4 dl vand
50 g rørsukker
korn af 1 stang vanilje
Speltcrunch:
50 g speltflager (kan erstattes af grovvalsede havregryn)
50 g honning
6 dl græsk yoghurt 2%

Sådan gør du:

  1. Kom vand, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt brombærrene og kog op. Tag straks gryden af varmen og afkøl kompotten.
  2. Smelt honning på en slip-let pande. Tilsæt speltflager og vend rundt, så honningen fordeler sig. Steg indtil speltflagerne er gyldne. Læg crunchen på et stykke bagepapir til afkøling.
  3. Anret yoghurt i skåle og top med crunch og kompot.


Energi pr. person: 260 kcal., protein 18%, kulhydrat 68% fedt 14%.