SPONSORERET indhold
Yoghurt med speltcrunch og brombærkompot
En lille skål luksus, hvor du kan lave både crunch og brombærkompot i forvejen.
4
Ingredienser
Brombærkompot:
250 g brombær
3/4 dl vand
50 g rørsukker
korn af 1 stang vanilje
Speltcrunch:
50 g speltflager (kan erstattes af grovvalsede havregryn)
50 g honning
6 dl græsk yoghurt 2%
Sådan gør du:
- Kom vand, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog op, til sukkeret er opløst. Tilsæt brombærrene og kog op. Tag straks gryden af varmen og afkøl kompotten.
- Smelt honning på en slip-let pande. Tilsæt speltflager og vend rundt, så honningen fordeler sig. Steg indtil speltflagerne er gyldne. Læg crunchen på et stykke bagepapir til afkøling.
- Anret yoghurt i skåle og top med crunch og kompot.
Energi pr. person: 260 kcal., protein 18%, kulhydrat 68% fedt 14%.