SPONSORERET indhold
Yoghurt panna cotta
Lækker hjemmelavet yoghurt panna cotta med fristende jordbær
4
Ingredienser
4 blade husblas
2,5 dl minimælk
50 g fint økologisk sukker
korn af 1 fed vaniljestang
reven skal af 1 økologisk citron
3 dl yoghurt naturel
Servering:
200 g jordbær
reven limeskal
frisk mynte
Sådan gør du:
- Læg husblassen i blød i koldt vand i 4-5 minutter og knug den af. Varm mælk, sukker, vaniljekorn og citronskal i en gryde, og lad det simre et par minutter.
- Flyt gryden fra varmen og smelt husblassen i mælkeblandingen, som afkøles til, den er lillefingervarm, før yoghurten røres i.
- Fordel panna cottaen i 4 forme, der er penslet med neutral olie og stil dem koldt i min. en times tid. Server dem med jordbær, et drys reven limeskal og frisk mynte.
Energi pr. person: 200 kcal, fedt 18%, protein 26%, kulhydrat 56%