Yoghurtboller
SPONSORERET indhold

Yoghurtboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De sprøde boller bages med “Dr. Oetkers gærblanding”, en blanding af tørgær og bagepulver, og det går bare hurtigt!

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
28. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
10 stk.

Ingredienser

1 dl yoghurt (gerne 10 %)
1 dl vand
15 g (¼ pk.) Dr. Oetkers gærblanding
½ tsk. stødt kardemomme
½ tsk. salt
1 spsk. sukker
225 g mel
æg og tesukker til pynt

  1. Rør yoghurt, vand, gærblanding, kardemomme, salt og sukker sammen med halvdelen af melet. Når blandingen er klumpfri, tilsættes resten af melet, og dejen røres igennem. Den er temmelig blød og sættes straks på pladen med en spiseske.
  2. Tænd ovnen på 200 gr. Efter 15 min. er ovnen varm og bollerne klar til pensling, drys og bagning. De bages ca. 14 min. ved 200 gr.