Yoghurtis med jordbær
SPONSORERET indhold

Super nem og lækker yoghurtis med jordbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem frossen yoghurt eller yoghurt-is med jordbær. Den hjemmelavede is er super nem at lave og smager fantastisk. En iskold fristelse på en varm dag.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
13. jun. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

Yoghurtis med jordbær
400 g jordbær
2 dl vand
150 g sukker
400 g græsk yoghurt 10 %
Tilbehør:
evt. flødeskum og jordbær

Sådan laver du nem is med jordbær

  1. Skyl jordbærrene, og skær dem i kvarter. Bring dem i kog med vand og sukker. Lad det småkoge under låg i ca. 10 min. Afkøl, og blend til puré. Tag 4 spsk. af puréen fra til senere. Bland resten af jordbærpuréen med den græske yoghurt.
  2. Har du en ismaskine, så frys isen i den. Ellers frys isen i ca. 3 timer i fryseren. Kom isen i en foodprocessor, og mix til softice.
  3. Spis isen som softice pyntet med lidt jordbærpuré. Eller fordel ismassen i en fryseegnet form, og smør de 4 spsk. jordbærpuré over isen. Frys isen ca. 4 timer. Tag den ud 20 min. før servering. Server evt. med flødeskum og friske jordbær til.

 

Anbefalet til dig