SPONSORERET indhold
Super nem og lækker yoghurtis med jordbær
Nem frossen yoghurt eller yoghurt-is med jordbær. Den hjemmelavede is er super nem at lave og smager fantastisk. En iskold fristelse på en varm dag.
4-6 personer
Ingredienser
Yoghurtis med jordbær
400 g jordbær
2 dl vand
150 g sukker
400 g græsk yoghurt 10 %
Tilbehør:
evt. flødeskum og jordbær
Sådan laver du nem is med jordbær
- Skyl jordbærrene, og skær dem i kvarter. Bring dem i kog med vand og sukker. Lad det småkoge under låg i ca. 10 min. Afkøl, og blend til puré. Tag 4 spsk. af puréen fra til senere. Bland resten af jordbærpuréen med den græske yoghurt.
- Har du en ismaskine, så frys isen i den. Ellers frys isen i ca. 3 timer i fryseren. Kom isen i en foodprocessor, og mix til softice.
- Spis isen som softice pyntet med lidt jordbærpuré. Eller fordel ismassen i en fryseegnet form, og smør de 4 spsk. jordbærpuré over isen. Frys isen ca. 4 timer. Tag den ud 20 min. før servering. Server evt. med flødeskum og friske jordbær til.