Indisk mad
SPONSORERET indhold

5 opskrifter: Smag på Indien

Krydret, sødt, syrligt, og stærkt. Indisk er tit noget, vi spiser ude, men du kan selv fremtrylle smagen af Østens himmelstrøg med den særlige krydderipalet, som kendetegner køkkenet. Disse indiskinspirerede retter kan du sammensætte som en menu eller spise som skøn hverdagsmad.

Af:: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
12. okt. 2013 | Mad | ALT for damerne

Agurkesalat med grape, lime, ingefær og mynte
Salaten er ikke klassisk indisk – men inspireret af en relish med masser af friskhed, syrlighed, sødme og det hotte fra chilien.
Se opskriften her.


Chapati med avocadotomat- salat og drænet yoghurt

Chapati er et nemt og hurtigt indisk madbrød.
Se opskriften her.


Tandoorifisk med gulerødder og spinat

Det røde tandoori krydderi sætter smukt og smagfuldt sit præg på den hvide fisk.
Se opskriften her.


Kylling i cremet sauce med cashewnødder og kokoschutney og ris

Skøn ret, cremet og krydret, som får et ekstra smagsspark af den friske chutney.
Se opskriften her.


Sprøde kardemommekager med blommekompot

Denne dessert er ikke ligefrem klassisk indisk − men med limeskal, ingefær, kardemomme og pistaciekerner stærkt inspireret af det krydrede køkken.
Se opskriften her.


Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter